Hier het fotoalbum van de Goorns. Dit album is alleen toegankelijk voor leden van de volkstuindersvereniging "de Goorns". Login of registreer (klik op "Nog geen account?" op de inlogpagina) om deze te zien. Alleen leden mogen zich registreren. Wanneer u hierbij hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met de webbeheerder: Wim Joosten e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw privacy is voor volkstuindersvereniging de Goorns van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. Deze gegevens zijn nodig voor toegang tot het ledengedeelte van deze website. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor communicatie tussen ons en u. Deze gegevens worden niet door volkstuindersvereniging de Goorns aan derden verstrekt.

 

Heeft u ook foto's en wilt u deze delen met de andere tuinders? Stuur de foto dan op naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Na inloggen verschijnt er een submenu. Klik in het submenu voor de verschillende fotoalbums.